Parcero Liven

HALL OF FAME

Case Vincit

Suunnittelimme ja toteutimme Vincitin kanssa asiakasrajapintaan yhteisöllisen elämyksen. Konseptin avulla inspiroimme suomalaisen liike-elämän kirkkaimpia mieliä ja tuotimme Vincitille arvoa. Tapahtuman kapellimestareina toimivat filosofi Esa Saarinen ja Vincitin Tuukka Sarkki. Tapahtuma järjestettiin lokaatiossa, joka paljastettiin mukaan mahtuneille vasta kutsun yhteydessä. Ensimmäinen tapahtuma oli menestys! Voit jättää hakemuksen seuraavalle matkalle osoitteessa: www.redcellbusinessodyssey.fi

Pääsiäispassio

Suunnittelimme Katariinanseurakunnalla elämyksen, jonka tavoitteena oli aktivoitua kirkolle haastavassa kohderyhmässä merkityksellisellä tavalla. Päädyimme toteuttamaa konseptin, Pääsiäispassion, yhdessä Jori Hulkkosen, Teo Lanervan, Rajupajan ja RajuLiven kanssa Pyhän Katariinan kirkossa. Suunnittelimme ja toteutimme myös sosiaalisessa mediassa ajatuksia herättävän kampanjan, joka kulminoitui kahden tunnin LIVE-lähetyksen. Tapahtuma keräsi salin täyteen kohderyhmää nauttimaan pääsiäistunnelmasta, sekä keräsi rahaa Turun alueella toimivalle Operaatio Ruokakassille ja Keniaan kouluja rakentavalle SEED ry:lle. Tapahtuma herätti myös kansainvälisen yleisön mielenkiinnon LIVE-lähetyksen avulla. Tämän tallenteen löydät täältä.

Taco Bell Tram Jam

Taco Bell Tram Jam -kampanjan tavoitteena oli toteuttaa Taco Bellille brändin arvolupauksen, LIVE MAS, mukainen bränditeko. Suunnittelimme ja toteutimme annetun briiffin perusteella Taco Bell Tram Jamin , joka jalkautui Taco Bellin raitiovaunun lisäksi sosiaaliseen mediaan, radioon ja Taco Bellin ravintoloihin. Kampanjan vaikuttajiksi valitsimme kaksi sen hetken kuuminta urbaania artistia, Cledoksen ja IBE:n, sekä YouTube -tähdet Nikon ja Santun. Kampanja oli menestys ja päätavoite saavutettiin kirkkaasti! Bränditeko herätti Taco Bellin mielenkiinnon Kalifornian pääkonttoria myöten päätyen Taco Bellin brand bookkiin malliesimerkkinä LIVE MAS -teosta! Kampanja on saanut sosiaalisessa mediassa orgaanista näkyvyyttä yli puoli miljoona kertaa.

Robot Uprising 2018

Olemme olleet Helsinki Think Companyn kumppani jo vuodesta 2015 lähtien. Yksi yhteisen matkan kohokohdista on vuosittain järjestettävä rekrytointitapahtuma Robot Uprising. Tapahtuman avulla kumppaniyritykset rekrytoivat muun muassa robotiikan, automaation, palvelumuotoilun ja koneälyn osaajia. ”Maailman paras immersive multi-level robotics gaming experience” järjestetään jälleen 11.-13.10.2019. Tervetuloa katsomaan tekoälyjen taistelua, robottien kisaamista ja tulevaisuuden visioiden rakentumista kanssamme livenä ja streamissa. Kutsuja tapahtumaan voi tiedustella Upilta. Ohessa vuoden 2018 aftermovie!

FACEBOOK-SYÖTE

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Kauppakeskus Myllyn valtasi hiihtolomaviikolla futuristinen MyllyExpo 3000 -tapahtuma osana Mylly 3000 -kampanjaa. Suunnittelimme ja toteutimme kampanjan jalkautuksen koko perheelle sopivalla tavalla ja katse kaukana tulevaisuudessa.

Tapahtuma näkyi ympäri kauppakeskuksen tiloja, ja se piti sisällään muun muassa lasten sähköautoradan, robottityöpajoja, sähköautonäyttelyn, DeLoreanin ja Esko Valtaojan luentoja.

#livecase
... See MoreSee Less

3 years ago

Video image

Suunnittelemme ja toteutamme teknologiayritys Vincitin strategisesti tärkeitä asiantuntijatapahtumia. Menestyksekkään Redcell Business Odysseyn jälkeen vuorossa oli uunituoreen Planet Centric Design työkalupakin ja tuotteistuksen lähtölaukaus.

Onnistunut tapahtuma järjestettiin tavoitteellisesti ja mahdollisimman pitkälti kestävän suunnittelun periaatteita noudattaen.

Mukana sisältöä rakentamassa oli niin Vincitin PCD-tiimi kuin filosofi Esa Saarinen.

Katso lisää osoitteesta planetcentricdesign.com tai oheisesta videosta.

#livecase
... See MoreSee Less

3 years ago

Comment on Facebook This is "Planet ...

Robot Uprising on elämyksellinen ja tarinallinan hackathon. Suunnittelemme ja toteuttamme päätapahtuman elämyksellisen tuotannon robotiikkaan ja tekoälyyn erikoistuneen yhteisön sekä kumppaneidemme kanssa.

Tämän vuoden päätapahtuman finaalikilpailu on käynnissä. Sitä voi seurata suorana Twitchissä klo 18 asti. Tämän vuoden uutuus-sarjan, Artificial Invadersin päätöstaistelu alkaa n. klo 15.

#livecase

RobotUprisingHQ - Twitch
... See MoreSee Less

3 years ago

Comment on Facebook Robot Uprising

Terkko Health Acceleratorin finaalissa tiimit esittelivät ratkaisuja maailman terveysongelmien poistamiseen liittyen. Saimme ilon olla mukana suunnittelemassa tapahtumasta elämyksellistä kokonaisuutta, jossa Terkon tilat kääntyivät jälleen uuteen muotoon tapahtumaa varten.

#livecase
... See MoreSee Less

4 years ago

Robotit tulevat. Oletko valmis?

#livecase
... See MoreSee Less

4 years ago

Selkeä kesän saapumisen merkki, Arvid Nordquistin Kaffepyörä, on jälleen päästetty ulkoilmaan. Kestävästi tuotettua ja ihanan makuista kahvia on ennen juhannusta saatavilla ainakin Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Tule hakemaan ilmainen kupillinen nähdessäsi mobiilikahvilan lähelläsi!

#livecase

Selkeä kesän saapumisen merkki, Arvid Nordquistin Kaffepyörä, on jälleen päästetty ulkoilmaan. Kestävästi tuotettua ja ihanan makuista kahvia on ennen juhannusta saatavilla ainakin Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Tule hakemaan ilmainen kupillinen nähdessäsi mobiilikahvilan lähelläsi!

#livecase
... See MoreSee Less

4 years ago

Load more