Parcero Liven

HALL OF FAME

Case Vincit

Suunnittelimme ja toteutimme Vincitin kanssa asiakasrajapintaan yhteisöllisen elämyksen. Konseptin avulla inspiroimme suomalaisen liike-elämän kirkkaimpia mieliä ja tuotimme Vincitille arvoa. Tapahtuman kapellimestareina toimivat filosofi Esa Saarinen ja Vincitin Tuukka Sarkki. Tapahtuma järjestettiin lokaatiossa, joka paljastettiin mukaan mahtuneille vasta kutsun yhteydessä. Ensimmäinen tapahtuma oli menestys! Voit jättää hakemuksen seuraavalle matkalle osoitteessa: www.redcellbusinessodyssey.fi

Pääsiäispassio

Suunnittelimme Katariinanseurakunnalla elämyksen, jonka tavoitteena oli aktivoitua kirkolle haastavassa kohderyhmässä merkityksellisellä tavalla. Päädyimme toteuttamaa konseptin, Pääsiäispassion, yhdessä Jori Hulkkosen, Teo Lanervan, Rajupajan ja RajuLiven kanssa Pyhän Katariinan kirkossa. Suunnittelimme ja toteutimme myös sosiaalisessa mediassa ajatuksia herättävän kampanjan, joka kulminoitui kahden tunnin LIVE-lähetyksen. Tapahtuma keräsi salin täyteen kohderyhmää nauttimaan pääsiäistunnelmasta, sekä keräsi rahaa Turun alueella toimivalle Operaatio Ruokakassille ja Keniaan kouluja rakentavalle SEED ry:lle. Tapahtuma herätti myös kansainvälisen yleisön mielenkiinnon LIVE-lähetyksen avulla. Tämän tallenteen löydät täältä.

Taco Bell Tram Jam

Taco Bell Tram Jam -kampanjan tavoitteena oli toteuttaa Taco Bellille brändin arvolupauksen, LIVE MAS, mukainen bränditeko. Suunnittelimme ja toteutimme annetun briiffin perusteella Taco Bell Tram Jamin , joka jalkautui Taco Bellin raitiovaunun lisäksi sosiaaliseen mediaan, radioon ja Taco Bellin ravintoloihin. Kampanjan vaikuttajiksi valitsimme kaksi sen hetken kuuminta urbaania artistia, Cledoksen ja IBE:n, sekä YouTube -tähdet Nikon ja Santun. Kampanja oli menestys ja päätavoite saavutettiin kirkkaasti! Bränditeko herätti Taco Bellin mielenkiinnon Kalifornian pääkonttoria myöten päätyen Taco Bellin brand bookkiin malliesimerkkinä LIVE MAS -teosta! Kampanja on saanut sosiaalisessa mediassa orgaanista näkyvyyttä yli puoli miljoona kertaa.

Robot Uprising 2018

Olemme olleet Helsinki Think Companyn kumppani jo vuodesta 2015 lähtien. Yksi yhteisen matkan kohokohdista on vuosittain järjestettävä rekrytointitapahtuma Robot Uprising. Tapahtuman avulla kumppaniyritykset rekrytoivat muun muassa robotiikan, automaation, palvelumuotoilun ja koneälyn osaajia. ”Maailman paras hackathon” järjestetään jälleen 11.-13.10.2019. Tervetuloa katsomaan tekoälyjen taistelua, robottien kisaamista ja tulevaisuuden visioiden rakentumista kanssamme livenä ja streamissa. Kutsuja tapahtumaan voi tiedustella Upilta. Ohessa vuoden 2018 aftermovie!

FACEBOOK-SYÖTE

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Terkko Health Acceleratorin finaalissa tiimit esittelivät ratkaisuja maailman terveysongelmien poistamiseen liittyen. Saimme ilon olla mukana suunnittelemassa tapahtumasta elämyksellistä kokonaisuutta, jossa Terkon tilat kääntyivät jälleen uuteen muotoon tapahtumaa varten.

#livecase
... See MoreSee Less

1 month ago

Robotit tulevat. Oletko valmis?

#livecase
... See MoreSee Less

2 months ago

Selkeä kesän saapumisen merkki, Arvid Nordquistin Kaffepyörä, on jälleen päästetty ulkoilmaan. Kestävästi tuotettua ja ihanan makuista kahvia on ennen juhannusta saatavilla ainakin Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Tule hakemaan ilmainen kupillinen nähdessäsi mobiilikahvilan lähelläsi!#livecase

Selkeä kesän saapumisen merkki, Arvid Nordquistin Kaffepyörä, on jälleen päästetty ulkoilmaan. Kestävästi tuotettua ja ihanan makuista kahvia on ennen juhannusta saatavilla ainakin Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Tule hakemaan ilmainen kupillinen nähdessäsi mobiilikahvilan lähelläsi!

#livecase
... See MoreSee Less

2 months ago

Kiitos Robot Uprising mahtavasta vuodesta! Roboyhteisö on sydämellinen ja nuori organisaatio täynnä edelläkäyvää osaamista. On suuri kunnia olla osa sitä.

Tapahtuman koko ja tuotanto kasvaa jälleen tänä vuonna uuden tason eeppisiin mittoihin. Kattilahalliin rakentuu Blade Runner -henkinen maailmanlopun tehdas, jonka suunnittelussa auttaa robottiyhteisön ohella mm. Rajupaja Oy ja Matlock Visuals.

"Maailman paras hackathon" järjestetään jälleen 11.-13.10.2019. Olet tervetullut katsomaan tekoälyjen taistelua, robottien kisaamista ja tulevaisuuden visioiden rakentumista kanssamme livenä ja streamissa. Lisätietoja julkaistaan kevään ja kesän mittaan.

#livecase
... See MoreSee Less

4 months ago

Tämän vuoden PsyHackin haasteet nousivat työn merkityksellisyyden sekä hyvien elämäntapojen teemoista.Parcero Live suunnitteli Helsinki Think Companyn järjestämään tapahtumaan elämyksellisen valopyramidin ja tuotannollisen konseptin, joka eli tilaisuuden fasilitoijien workshopeissa ja puheissa käsiteltyjen tunnetilojen mukaan. Mukaan oli lisätty myös ääntä ja muuta sisältöä niin, että viikonlopun mittaan läpikäyty tunneskaala oli ennalta suunniteltu.Kuva: Jonas Simberg#livecase

Tämän vuoden PsyHackin haasteet nousivat työn merkityksellisyyden sekä hyvien elämäntapojen teemoista.

Parcero Live suunnitteli Helsinki Think Companyn järjestämään tapahtumaan elämyksellisen valopyramidin ja tuotannollisen konseptin, joka eli tilaisuuden fasilitoijien workshopeissa ja puheissa käsiteltyjen tunnetilojen mukaan. Mukaan oli lisätty myös ääntä ja muuta sisältöä niin, että viikonlopun mittaan läpikäyty tunneskaala oli ennalta suunniteltu.

Kuva: Jonas Simberg

#livecase
... See MoreSee Less

4 months ago

Video image

Presidenttejä, tutkijoita, eri alojen asiantuntijoita ja muita huippuajattelijoita vilissyt Think Fest järjestettiin Tiedekulmassa viime joulukuussa.

Suunnittelimme yhdessä Helsingin Yliopiston kanssa innovatiivisen tapahtumakokonaisuuden, jonka avulla syntyi joukko huikeita uusia ajatuksia, joiden avulla kotimainen koulutus nostetaan seuraavalle tasolle. Asiantuntijuutta parhaimmillaan!

#livecase
... See MoreSee Less

5 months ago

Comment on Facebook

Suunnittelimme ja tuotimme Piparinleivonnan SM-kilpailujen finaalin jälleen viime jouluna. Tapahtuma toimi loppuhuipennuksena kampanjalle, jolla nostettiin Myllyn Parhaan piparitaikinan top of mind asemaa sesongin aikana.

Tapahtuma keräsi jälleen tiedotekampanjan myötä runsaan medianäkyvyyden, jonka lisäksi yhteensä useita tuhansia silmäpareja Ideaparkissa päivän aikana. Finaalin pystyi katsomaan kokonaisuudessaan suorana lähetyksenä Myllyn Parhaan Facebook-sivuilla. Live-kokemuksen huipensi Pete Parkkosen esiintyminen.

Ohessa tapahtuman aftermovie, josta pääset tsekkaamaan kisatunnelmat ja kauneimmat luomukset!

#livecase
... See MoreSee Less

5 months ago

Helsinki Think Companyn Deep hackathonissa tiimit loivat kestäviä ratkaisuja vesiaiheisiin ongelmiin. Olimme jälleen ilolla mukana tuottamassa tapahtumasta elämyksellistä kokonaisuutta!

#livecase
... See MoreSee Less

7 months ago

Parcero Live tuottaa 4UNI kiihdyttämön elämyksellisen showcase-tapahtuman ja 44 party: La Fleur, Antti Salonen +++ nimellä kulkevat vuoden päättäjäiset Helsinki Think Companyn kanssa Helsingin Kattilahallissa tulevana perjantaina. Kuvassa kumppanimme, valosuunnittelija Teo Lanervan näkemys tulevasta illasta. Lippuja jatkoille saa vielä Ticted.fi kautta! #livecase

Parcero Live tuottaa 4UNI kiihdyttämön elämyksellisen showcase-tapahtuman ja 44 party: La Fleur, Antti Salonen +++ nimellä kulkevat vuoden päättäjäiset Helsinki Think Companyn kanssa Helsingin Kattilahallissa tulevana perjantaina. Kuvassa kumppanimme, valosuunnittelija Teo Lanervan näkemys tulevasta illasta. Lippuja jatkoille saa vielä Ticted.fi kautta! #livecase ... See MoreSee Less

8 months ago

Turun Talouspäivät on Parcero Liven ja Talous ja Vaurauden yhteinen tapahtuma ja media, jonka tarkoituksena on tuoda opetuksellisia talousaiheisia sisältöjä kuluttajien saataville. Avajaisvuonna TT keräsi yli 800 kävijää kuuntelemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja ja vaalipaneelia, sekä tapaamaan näytteilleasettajia.TT järjestetään jälleen ensi vuonna entistä suurempana ja laadukkaampana!#livecase

Turun Talouspäivät on Parcero Liven ja Talous ja Vaurauden yhteinen tapahtuma ja media, jonka tarkoituksena on tuoda opetuksellisia talousaiheisia sisältöjä kuluttajien saataville. Avajaisvuonna TT keräsi yli 800 kävijää kuuntelemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja ja vaalipaneelia, sekä tapaamaan näytteilleasettajia.

TT järjestetään jälleen ensi vuonna entistä suurempana ja laadukkaampana!

#livecase
... See MoreSee Less

8 months ago

Suunnittelimme ja tuotimme kesän mittaan Arvid Nordquistin Reko-kahvin maistatuskiertueen, jonka tuloksena noin 25 000 höyryävää kupillista päätyi tyytyväisiin käsiin. Päiväkohtaiset tavoitteet ylittyivät kirkaasti ja toistuvasti.Maistatuspisteenä toimi helposti liikkuva ja kevytrakenteinen kahvilapyörä, jonka kyytiin mahtui tarpeet kokonaisen työpäivän ajaksi.#livecase

Suunnittelimme ja tuotimme kesän mittaan Arvid Nordquistin Reko-kahvin maistatuskiertueen, jonka tuloksena noin 25 000 höyryävää kupillista päätyi tyytyväisiin käsiin. Päiväkohtaiset tavoitteet ylittyivät kirkaasti ja toistuvasti.

Maistatuspisteenä toimi helposti liikkuva ja kevytrakenteinen kahvilapyörä, jonka kyytiin mahtui tarpeet kokonaisen työpäivän ajaksi.

#livecase
... See MoreSee Less

8 months ago

Load more