Parcero Liven palvelut & tuotteet

Parcero on kolumbialainen slangisana ja se tarkoittaa hyvää ystävää. Kohtelemme jokaista asiakkuutta yksilöllisesti ja pidämme huolta tapahtumatarpeiden täyttämisestä. Toteutamme jokaisen yksittäisen unelmasi ja kaiken kattavat konseptit avaimet käteen -periaatteella.

Tarjoamme laajan valikoiman eri tarpeisiin sopivia tapahtumatuotteita, joita yhdistää tehokas tuotantoprosessi ja tasokas markkinointi. Ratkaisemme tapahtumaosaamisen avulla asiakkaidemme liiketoimintaan liittyviä tavoitteita. Räätälöimme palvelumme aina vastaamaan asiakkaan tarpeita. Tuotantojen markkinointiviestinnälliset osiot toteutamme yhteistyössä emoyhtiömme Parceron kanssa.

Brändeille

BRÄNDITAPAHTUMAT

Tapahtumien ja live-aktivointien avulla organisaatiot pystyvät luomaan ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia brändikokemuksia, joita on mahdotonta rakentaa digitaalisessa ympäristössä. Hyvin toteutettu bränditapahtuma muovaa asiakkaan mielikuvaa ja muuttaa asenteita brändiä kohtaan. Asiakassuhteesta rakentuu konkreettisen brändikokemuksen myötä henkilökohtaisempi ja brändistä helpommin lähestyttävä. Nämä hetken eivät unohdu hetkessä.

SAMPLING

Samplingien eli tuotepromootioiden tavoitteena on saada kuluttajat kokeilemaan tuotetta. Mitä tehokkaammin tämä pystytään hoitamaan, sen parempi. Tämän lisäksi suunnittelemme tuotepromootioille brändin näköisen toteutuksen, joka aktivoi kohderyhmän ja maksimoi näkyvyyden.

BRÄNDITEMPAUKSET

Bränditempaukset nostavat brändisi esille ja aktivoivat kohderyhmän.Tempaukset painuvat kuluttajien mieliin ja tekevät brändistäsi muistettavan. Parhaimmillaan nämä sissimarkkinointihenkiset teot ylittävät uutiskynnyksen ja nousevat päivän puheenaiheeksi. Suunnittelemme bränditempaukset niin, että ne heijastavat brändisi arvoja ja kulttuuria. Näkyvyyden varmistamme miettimällä jo suunnitteluvaiheessa mediaa kiinnostavat kulmat sekä sen, miten jalkautamme tempauksen someen.

Yritystapahtumat

BRANDED MANAGEMENT EVENTS

Brändätyt asiantuntijatapahtumat ovat vaikuttava keino rakentaa johtajuutta yhteisösi sisällä. Tarjoamalla laadukkaasti tuotettuja, ajankohtaisia ja merkityksellisiä tapahtumasisältöjä, toimit yhteisösi mielipidejohtajana ja rakennat edelläkävijän kuvaa itsestäsi. Laadukkaasti toteutetun ja brändisi näköisen markkinoinnin avulla varmistat näkyvyyden. Tapahtumamarkkinoinnin aikana voit myös kerätä kohderyhmästäsi dataa, josta on hyötyä esimerkiksi henkilöstöhallinnolle ja myynnille.

HACKATHONS

Hackathon on tapahtuma, jossa joukko ihmisiä kokoontuu yhteen suunnittelemaan ja toteuttamaan yhteistyön voimin erilaisia inspiroivia projekteja. Hackathoneja voit käyttää hyödyksi muun muassa rekrytointien yhteydessä tai silloin, kun haluat luoda visionäärisiä suunnitelmia yhdessä henkilöstösi kanssa. Hackathoneja voit järjestää yksin tai yhdessä verkoston ja muiden organisaatioiden kanssa.

YRITYSJUHLAT

Kun haluat juhlia näyttävästi, jalkauttaa strategian tai viihdyttää henkilöstöä, olet oikeassa paikassa. Juhlien järjestäminen on Parcero Liven -tiimin intohimo ja harrastus. Olemme järjestäneet juhlia yli 10 vuoden ajan. Kauttamme saat käyttöösi muun muassa kontaktit maailman arvostetuimpiin DJ-artisteihin. Juhlamme ovat aina visuaalisesti näyttäviä ja ne luonnollisesti henkivät yrityksesi tai brändisi arvoja, kulttuuria ja asiantuntijuutta.

Kaupalliset tilat

KAUPALLISTEN TILOJEN AKTIVOINTI

Kauppapaikkojen ja kivijalkamyymälöiden haasteena on kuluttajan saaminen liiketiloihin. Me tarjoamme tähän ongelmaan todistetusti toimivan ratkaisun. Pystymme aktivoimaan kaupallisia tiloja kohderyhmää kiinnostavien tapahtumasisältöjen avulla. Tuottamamme tapahtumat toimivat niin kuluttajaa aktivoivina toimenpiteinä kuin brändiä rakentavina pitkäkestoisina tekoina.